Tamāras Globas padomi 2023. gada 2. oktobrim palīdzēs bez zaudējumiem pārvarēt sarežģīto periodu

Pirmdien, 2023. gada 2. oktobrī, visus cilvēkus skars spēcīga magnētiskā vētra. Neskatoties uz to, ka šo parādību nevar redzēt ar neapbruņotu aci, tā izpaudīsies uz pašsajūtu un lietu gaitu, uzskata slavenā astroloģe Tamāra Globa.

Kādas ir šī laika briesmas un kā tikt galā ar tā negatīvo ietekmi, noskaidroja Dzentlmenis.lv žurnālisti.

Kā 2023. gada 2. oktobra ģeomagnētiskā vētra ietekmēs cilvēkus?

Pirmkārt, ģeomagnētiskās aktivitātes ietekme ietekmēs miega režīmu, darba efektivitāti un garastāvokli. Šajā laikā Tamāra Globa iesaka pievērst īpašu uzmanību veselībai, ļaut sev atpūsties un nepārpūlēties ne fiziski, ne emocionāli.

Iespējams neliels nespēks vai hronisku saslimšanu saasināšanās. Veiciet fiziskus vingrinājumus, pareizi ēdiet un pietiekami izgulieties, lai stiprinātu organisma aizsargspējas, uzlabotu asinsriti un mazinātu saslimšanu risku.

Šajā dienā nevajag kārdināt likteni. Nelietojiet neveselīgu pārtiku, nepārēdieties, nelietojiet pārmērīgi alkoholu, kofeīnu un cigaretes. Uzraugiet savu ūdens režīmu, dzeriet pēc iespējas vairāk ūdens, kā arī zāļu tējas un augu izcelsmes nomierinošus līdzekļus. Visbeidzot, rūpējieties par savu sirds un asinsvadu un nervu sistēmu.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem jābūt pārliecinātiem par sevi un saviem lēmumiem. Šodien tu visu dari pareizi.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vēžiem ir svarīgi izrādīt atturību, komunicējot ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Nedod tukšus solījumus, kurus kādu apstākļu dēļ nevarēsi izpildīt.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņiem šodien ir aizliegta vientulība. Dodies sabiedrībā, satiecies, socializējies.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment